International Migration in Context of Its Influence on Demographic Development in the Slovak Republic - Rievajová, Eva
Vplyv migrácie na demografický vývoj v Slovenskej republike. Poukázanie na migračné modely, ktoré sa orientujú na skúmanie motívov a vplyvy migrácie. Analýza migračnej štruktúry v Slovenskej republike podľa vybraných kritérií, ktorými sú vek, stupeň vzdelania, regionálne názory a dôvody migrácie.