<Le> Bestiaire dans le conte libertin - Tureková, Andrea, 1979-
Libertínska rozprávka vo francúzskej literatúre 18. storočia. Obraz zvierat - beštiár - v libertínskej rozprávke. Paródia a satira v rozprávke.