<The> Complexity and Management of the Information Technology Services - Petrov, Alexander
Poukázanie na niektoré problémy týkajúce sa zvýšenia zložitosti používania a správy informačných technológií. Dospelo sa k záveru, že s využitím správy IT služieb sa táto zložitosť môže znížiť a lepšie zvládnuť.