Models and Algorithms for Courier Delivery Problem - Figurová, Dana
Úloha kuriéra, ktorý predstavuje jednu z modifikácie algoritmu na riešenie problému cestujúceho predávajúceho. Analýza problému známym v zahraničí ako problém "Pickup and Delivery", ktorý tiež obsahuje kuriérneho doručovateľa.Predstavenie prístupov k jeho riešeniu pomocou rôznych algoritmov a optimalizačných techník.