Consolidated Annual Report as an Instrument for Sustainable Development - Lovciová, Kornélia, 1983-
Zverejňovaním informácií o spoločenskej zodpovednosti podnikov v konsolidovanej výročnej správe poskytne konsolidovaná jednotka informácie o uplatňovaní spoločenskej zodpovednosti podnikov ako predpoklad pre trvalo udržateľný rozvoj, v ktorom sa vytvára sociálne, ekonomické a environmentálne prostredie konsolidovanej skupiny.