Return on Equity and Return on Assets in Context of Sustainable Development - Oriskóová, Denisa
Vzťahy medzi návratnosťou vlastného kapitálu a návratnosťou aktív s dôrazom na zadĺženosť v súvislosti s udržateľným rozvojom. Záverom je, že zmena pomeru dlhu zodpovedá zmene zadĺženosti určenej rozdielom ukazovateľov v návratnosti aktív a v návratnosti kapitálu.