Multifactor Analysis of Online Reputation of Selected Car Brands - Dorčák, Peter, 1979-
Spôsoby a metódy merania online reputácie vo vybraných subjektoch pôsobiacich v automobilovom sektore. Viacfaktorová analýza sentimentu na vzorke vybraných automobilových značiek pôsobiacich na stredoeurópskom trhu. Základné charakteristiky reputácie, riadenie online reputácie.