<The> Students Loans in Slovakia - The Economic Impact on National Student Suppert System Development - Barteková, Mária, 1992-
Ekonomický dopad študentských pôžičiek na národný systém podpory študentov na Slovensku. Systém sociálnej podpory pre terciárnych študentov na Slovensku. Rovnosť v prístupe k vysokoškolskému vzdelávaniu. Študentské pôžičky na Slovensku. Dôvody financovania vysokoškolského vzdelávania. Prognózy splácania pôžičiek.