Zdravotne uvedomelé spotrebiteľské správanie: Vplyv nutričných hodnôt na zdravie - Čvirik, Marián, 1992-
Preskúmanie vnímania nutričných hodnôt v kontexte zdravia u slovenských spotrebiteľov. Použitie prieskumu na skúmanie nutričných hodnôt a ich vplyvu na zdravie. Skúmanie rozdielov na základe demografických odlišností.