Search Engine Optimization: On-Page-Optimization - Hasan, Jamal
Skúmanie optimalizácie pre vyhľadávače so zameraním na časť - optimalizácia na stránke. Prehľad čo sú vyhľadávače sú a prečo je optimalizácia webových stránok dôležitá pre úspech podnikov v digitálnom svete. Skúmanie faktorov a metód ovplyvňujúcich hodnotenie webových stránok za účelom dosiahnutia vysokej pozície v algoritme vyhľadávacieho nástroja.