Vplyv životných podmienok na pracovnú mobilitu v rámci parnerstva EURES-T Beskydy - Rievajová, Eva
Vplyv životných podmienok na mobilitu na trhu práce. Identifikácia stimulov a bariér v procese mobility na trhu práce v rámci cezhraničného partnerstva siete EURES-T Beskydy. Cezhraničné partnerstvo EURES-T Beskydy medzi Slovenskou republikou, Poľskou republikou a Českou republikou za účelom podporenia mobility na trhu práce. Vplyv životných nákladov na pracovnú mobilitu. Vplyv bytovej situácie (prenájom bytu) na pracovnú mobilitu. Vplyv jazykovej bariéry na pracovnú mobilitu.