Ekodizajn v kontexte napĺňania cieľov ekologických politík Európskej únie - 1. časť - Hlavatý, Ivan, 1978-
Skúmanie obehovej ekonomiky a jej možností v ekodizajne. Legislatívne návrhy Európskej únie na trvalo udržateľný rozvoj. Vplyv ekodizajnu na dosiahnutie cieľov EÚ.