Behaviorálna ekonómia a jej charakteristika v procese globalizácie a nástupu novej ekonomiky - Horváth, Martin
Hodnotenie behaviorálneho správania cez epistemológiou neoklasicizmu ekonómie ako súčasnej dominantnej školy myslenia. Teoretické skúmanie rozhodovacieho proces v publikáciách behaviorálnej ekonómie.