Právne vzťahy sociálneho poistenia - Jurkovičová, Lujza
Skúmanie jednotlivých podsystémov sociálneho poistenia, ich rozsahu a krytia. Analýza dôvodov vzniku a zániku sociálneho poistenia u poistencov. Analýzy jednotlivých platieb a sadzieb poistného podľa príslušného zákona.