Uvedomelé spotrebiteľské správanie - Korčoková, Marína, 1970-
Analýza spotrebiteľského správania v oblasti stravovania. Zistenie postojov spotrebiteľov k potravinám a k biopotravinám, ktoré priamo súvisia s vnímaním zdravého životného štýlu.