Obchod a jeho perspektívy - Matušovičová, Monika, 1967-
Identifikovanie, charakteristikaa analýza vybraných aktuálnych procesov a smerov rozvoja obchodu, ktorých poznanie je predpokladom dobrej orientácie v náročnej obchodnej a najmä retailingovej problematike.