Popularita behaviorálnej ekonómie alebo čo spája behaviorálnu ekonómiu a marketing - Oreský, Milan, 1956-
Stručný prehľad vývoja behaviorálnej ekonomiky, presnejšie je opísaná perspektívna teória. Identifikovanie spoločných a hraničných oblasti medzi marketingom a behaviorálnou ekonomikou prostredníctvom porovnávacieho prístupu.