Mileniáli – pracovná sila budúcnosti - Potisková, Ingrid
Analýza prieskumu spoločnosti ManpowerGroup, ktorý sa realizoval na vzorke 19 000 mileniálov a 1 500 náborových manažérov v 25 krajinách. Špecifiká mileniálov na trhu práce.