Rodinné podnikanie - Strážovská, Helena
Rodinné podnikanie a jeho prínos pre národné hospodárstvo. Definície rodinného podniku. Nové prístupy k rodinným podnikom v zahraničnom a slovenskom výskume. Použitie prieskumu.