Post-Crisis Consolidation in Eurozone - Cluster Analysis - Držka, Michal, 1989-
Klastrová analýza pokrízového vývoja v Eurozóne. Hospodárska kríza v roku 2008 sa zmenila na krízu udržateľnosti verejných financií. Klasifikácia členských štátov Eurozóny na základe ich úrovne makroekonomickej konsolidácie. Hodnotenie hospodárskej výkonnosti Eurozóny.