Influence Quality of Education System at Human Capital - Galovská, Marcela
Porovnanie indexu ľudského kapitálu s kvalitou vzdelávacieho systému a dostupnosťou kvalifikovaných zamestnancov v oblasti ľudských zdrojov vo východnej Európe a strednej Ázii. Použitie korelačnej analýzy.