<The> Purpose of the Value Chain Analysis for Transfer Pricing after BEPS - Hajniková, Tatiana
Definícia a analýza hodnotového reťazca. Dôležitosť analýzy hodnotového reťazca pre transferové oceňovanie. Praktický prípad pre malé firmy.