Approaches to Relative EVA, Cost of Equity at Zero EVA As a Solution - Lukačková, Andrea, 1992-
Pohľad na ekonomickú pridanú hodnotu (EVA), najmä na jej praktickú povahu a použitie v medzipodnikových porovnaniach. Návrh ukazovateľa založeného na koncepcii hospodárskej pridanej hodnoty.