China in the Shanghai Cooperation Organisation - Ondriaš, Juraj, 1988-
Šanghajská organizácia spolupráce - Shanghai Cooperation Organisation (SCO). História SCO. Primárne ciele organizácie - bezpečnosť a stabilita v strednej Ázii a je fórum pre kontakt medzi Čínou a Ruskom. Ekonomický rozmer organizácie. Úloha SCO v multilaterálnej diplomatickej stratégii Číny.