Mediation as Efficient and Simple Way to Resolve Disputes - Surma, Liudmila
Sprostredkovanie ako jeden zo spôsobov riešenia sporov. Pôvod mediácie, dopyt po sprostredkovaní a dôvody úspechu metódy pri riešení sporov.