Sociálně prostorová diferenciace ve srovnání evropských postsocialistických měst - Tichá, Iva
Porovnanie procesu sociálno priestorovej diferenciácie dvoch európskych postsocialistických miest – českej Ostravy a nemeckého Halle (Saale), so zameraním na mechanizmy, ku ktorým k tomuto procesu dochádza, na príčiny vzniku, vývoja a prípadného zániku sociálne vylúčených lokalít, vrátane špecifických problémov a nástrojov používaných pri ich riešení.