New Trends in Insurance Information Security Technologies - Veselovská, Stanislava, 1957-
Nové trendy v oblasti technológií zabezpečenia informačných technológií. Diskusia o tom, ako tieto technológie prijíma poisťovníctvo. Tento dokument je výstupom projektu "Modernizácia a konsolidácia infraštruktúry výskumu a vývoja v oblasti informačných technológií finančného zabezpečenia" (kód projektu: 2623012000) a projektu GAAA 11_2 / 2016 "Porovnanie podnikateľského prostredia vo vybraných krajinách podmienok jednotlivých segmentov trhu ".