Syndróm vyhorenia u pracovníkov štátnej správy - Lachytová, Lenka
Pojem syndróm vyhorenia. Stres ako percipitor syndrómu vyhorenia. Prevencia a intervencia syndrómu vyhorenia u pracovníka štátnej správy.