Samospráva ako hlavný aktér kreovania miestnych komunít (komunitnej práce) prostredníctvom neformálneho vzdelávania - Brutovská, Gizela
Miestne komunity a komunitná práca. Neformálne vzdelávanie pre komunitu a v komunite - príklad komunitný audit.