Typy kontrol vykonávaných najvyššími kontrolnými úradmi v krajinách V4 - Hudáková Stašová, Lenka
Pojem a význam kontroly. Kontrola vykonávaná NKÚ. Zhodnotenie činnosti Najvyšších kontrolných úradov v štyroch krajinách - v Slovenskej republike, v Poľsku Českej republike a v Maďarsku.