Podnikateľské prostredie na Slovensku z pohľadu výsledkov GEM - Holienka, Marián
Podnikateľské prostredie: pravidlá hry pre podnikateľov. Podnikateľské prostredie: perspektíva GEM (Global Entrepreneurship Monitor). Kľúčové rámcové podmienky na podnikanie hodnotené v GEM. Hodnotenie podnikateľského prostredia na Slovensku: 2016, 2017 a 6-ročný priemer (2013-2017). Kľúčové rámcové podmienky v medzinárodnom porovnaní - zhrnutie, priemer 2013-2017. Najvyššie a najnižšie hodnotené dimenzie podnikateľského prostredia na Slovensku v roku 2017 v medzinárodnom porovnaní.