Dosiahlo už využívanie daňových rajov slovenskými spoločnosťami svoj vrchol? - Ištok, Michal
Analýza vývoja slovenských spoločností so sídlom v daňových rajoch. Medziročná zmena slovenských spoločností so sídlom v daňových rajoch podľa kategórií (2006-2018). Vývoj počtu slovenských spoločností v daňových rajoch podľa kategórií (2005-2017). Benefity využívania daňových rajov. Pre aký počet slovenských spoločností môže byť ešte využívanie daňových rajov zaujímavé. Aktuálne trendy v boji proti umelému presunu zisku do daňových rajov.