PET fľaše z prírody vykúpia obchodníci - Kapitánová, Tatiana
Ministerstvo životného prostredia posunulo do medzirezortného pripomienkového konania zákon o zálohovaní PET fliaš a plechoviek. Analýza systému zálohovania fliaš.