Zákon o doplnkovom dôchodkovom sporení s komentárom - Matulková, Mariana
Úplné znenie zákona č. 650/2004 Z. z. o doplnkovom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Komentár k jednotlivým paragrafom.