Energy Policy and its Impact on Energy Security of EU - Bayer, Juraj
Energetická politika EÚ a jej vplyv na energetickú bezpečnosť a ceny elektrickej energie. Dva hlavné ukazovatele - závislosť od dovozu a index koncentrácie dodávateľov (SCI). Zvýšenie bezpečnej dodávky elektrickej energie v rámci EÚ. Zníženie cien elektrickej energie v celej EÚ.