Zákon o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní s komentárom - Matulková, Mariana
Úplné znenie zákona č. 82/2005 Z. z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Komentár k jednotlivým paragrafom.