Katastrálny zákon - novela - Berková, Andrea
Dňa 1.10.2018 nadobúda účinnosť novela katastrálneho zákona (zákon č. 2012/2018 Z. z.). Kataster nehnuteľností upravuje zákon Národnej rady SR č. 162/1995 Z. z. o katastri nehnuteľností a o zápise vlastníckych a iných práv k nehnuteľnostiam. Novela zákona predstavuje nevyhnutné kroky súvisiace s realizáciou projektu Operačný program informatizácia spoločnosti - elektronické služby katastra nehnuteľností a zohľadňuje aktuálne procesy v oblasti elektronizácie katastra nehnuteľností.