Zahraničnoobchodné vzťahy Slovenska so Strednou Áziou so zameraním na Kazachstan - Barinková, Natália
Významná úloha Strednej Ázie v súčasných geopolitických vzťahoch Ruska, USA, Číny ako aj iných regionálnych hráčov ako Irán či Turecko. Dohody o ochrane investícií a dohody o zamedzení dvojitého zdanenia s krajinami z tohto regiónu. Zahraničný obchod Slovenska so Strednou Áziou. Hospodárstvo Kazachstanu. Zahraničný obchod Kazachstanu v rokoch 2013-2017. Zahraničný obchod Slovenska s Kazachstanom. Perspektívy vývoja zahraničnoobchodných vzťahov Slovenska so Strednou Áziou so zameraním na Kazachstan.