Problematika brownfields z pohledu jejich bezpečnostných rizik pro územní rozvoj v ORP Slaný - Netíková, Květa
Problematika brownfields z pohľadu ich bezpečnostných rizík pre územný rozvoj. Počet brownfields v jednotlivých krajoch v Českej republike k 30. 8. 2017.Hrozby vzťahujúce sa k problematike brownfields.