Motivační funkce minimální mzdy: případová studie České republiky - Schulz, Jaroslav
Motivačná funkcia minimálnej mzdy v podmienkach legislatívy Českej republiky, a to v kontexte dane z príjmov a vybraných sociálnych dávok.