Vplyv výmenného kurzu na bilaterálnu obchodnú bilanciu Číny a eurozóny - Bronček, Juraj
Prístup k obchodnej bilancii cez elasticity. Dva kľúčové modely: Model Bickerdike-Robinson-Metzler a Marshallova-Lernerova podmienka. Teória J-krivky. Absorpčný prístup k obchodnej bilancii. Monetaristický prístup. Bilaterálna obchodná bilancia ČĽR s eurozónou.