Modelling Life Insurance Risk for Teaching Purposes - Bilíková, Mária, 1951-
Hlavné riziká a hlavné kritériá zisku, ktoré môže poisťovňa ponúkajúca životné poistenie použiť na posúdenie očakávanej ziskovosti. Jednoduchý interaktívny model vytvorený pre študentov na kurz univerzitnej poistnej matematiky.