On the Issue of Commercial Insurance Market As a Part of Financial Market in the Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Charakteristika poistenia a jeho vymedzenie/definícia. Analýza vybraných ukazovateľov trhu komerčného poistenia v Slovenskej republike za rok 2017.