Do Firms' Loans and Visits of Tax Officials Relate to the Corruption Behaviour of Tax Officials? - Kubicová, Jana, 1961-
Korupčné správanie daňových úradníkov (očakávanie darov/úplatkov od podnikateľov) počas návštev alebo stretnutí s podnikateľmi. Vzťah medzi počtom zadlžených firiem a očakávaním poskytovania darov daňovým úradníkom. Korelačná analýza na údajoch zo 146 krajín.