Development Trends and the Importance of Paper Industry for the Slovak Economy - Kališ, Richard, 1991-
Dynamickosť papierenského priemyslu, jeho produktivita, kapitálová náročnosť. Analýza vzťahov medzi rozvojom zamestnanosti v tomto odvetví, pracovnými nákladmi a jeho konkurencieschopnosťou.