Rola spotrebiteľského etnocentrizmu v cestovnom ruchu - Čvirik, Marián, 1992-
Primárny prieskum vplyvu spotrebiteľského etnocentrizmu na oblasť cestovného ruchu. Meranie spotrebiteľského etnocentrizmu na základe CETSCALE. Koncept spotrebiteľského etnocentrizmu. Fundamentálna charakteristika cestovného ruchu. Hodnotenie hypotéz a výskumných otázok.