Web ide hore, ale kameň je kameň
Hoci by sa mohlo zdať, že sa blíži koniec kamenných predajní, nie je to tak. Najbližších päť rokov bude dopyt po maloobchodných prevádzkach stále veľmi vysoký. Medzi požiadavkami bude dominovať zameranie na zdravie a krásu.