Súťaže sú vďačný marketingový nástroj - Mikulcová, Katarína
Spotrebiteľské súťaže ako dôležitý marketingový nástroj na podporu predaja. Súťaže v online prostredí. Súťaže v spolupráci s obchodným partnerom.