Zvýšení minimální mzdy od 1. ledna 2019 - Bičáková, Olga
Právna úprava s účinnosťou od 1. januára 2019 o minimálnej mzde, o najnižších úrovniach zaručenej mzdy, o vymedzení sťaženého pracovného prostredia a o výške príplatku ku mzde za prácu v sťaženom pracovnom prostredí v Českej republike.