Zamestnanosť v cestovnom ruchu a jej závislosť na vnútornej spotrebe v cestovnom ruchu - Naňáková, Martina, 1990-
Vplyv vnútornej spotreby na zamestnanosť v cestovnom ruchu. Odvetvia cestovného ruchu v SR: charakteristické odvetvia (medzinárodne porovnateľné) a odvetvia CR špecifické pre Slovensko. Počet zamestnaní (pracovných miest) v CR prepočítaných na plnú pracovnú dobu (2009-2015). Vnútorná spotreba v cestovnom ruchu v rokoch 2009 až 2015. Vývoj vnútornej spotreby CR a počtu zamestnaní v CR v rokoch 2009-2015. Závislosť zamestnanosti v CR na vnútornej spotrebe v CR.